Schulinck Omgevingsrecht: een databank die het verschil maakt voor uw gemeente

22 januari 2021 Omgevingsrecht

Wolters Kluwer voorziet gemeentediensten van de juiste juridische informatie. Ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor alles wat met omgevingsrecht te maken heeft, vinden in de Schulinck databank het antwoord op al hun vragen over bijvoorbeeld ruimtelijke ordening en leefmilieu. Die juridische informatie wordt verzameld en in klare taal omgezet door een team van juridische experts. Regelmatig publiceren we infographics met tips rondom omgevingsrecht.

Schulinck Omgevingsrecht: een databank die het verschil maakt voor uw gemeente

Het omgevingsrecht brengt complexe vraagstukken met zich mee. Zowel lokale, federale, gewestelijke wet- en regelgeving als gemeentelijk beleid kunnen van toepassing zijn bij juridische vragen. Met een abonnement op Schulinck Omgevingsrecht vind je alle wetgeving op één centrale plek. In de online databank bundelen wij alle actuele informatie en verdiepen we verschillende thema’s. Bovendien nemen we jouw gemeentelijk beleid ook op in onze databank, verdelen we het in verschillende thema’s en houden onze vakredacteuren het up-to-date.

Heb je een vraag? Dan kan je terecht bij onze juridische helpdesk. Binnen 48 uur krijg je een antwoord van onze experten. Zij helpen je met je huidige en toekomstige beleid en de uitvoering ervan. Als er een nieuwe ontwikkeling is in de rechtspraak, dan verwerken ze die in de databank. Wekelijks krijg je van ons ook een update over wetswijzigingen.

Je beslist zelf welke medewerkers toegang krijgen tot de Schulinck databank maar er is geen beperking. Aangezien we wet- en regelgeving op een praktische manier uitleggen, kunnen je medewerkers de juridische informatie eenvoudig toepassen. In deze infographic krijg je een overzicht van de voordelen van Schulinck Omgevingsrecht en de verwerking van uw gemeentelijk beleid in onze databank.

Thumbnail of post #272873