Module Onderhoud Gemeentelijk Beleid

Het abonnement op Schulinck Omgevingsrecht, waarmee u toegang hebt tot de databank met alle up-to-date wetgeving over dit onderwerp, is makkelijk uit te breiden met de module Onderhoud Gemeentelijk Beleid (OGB). We voegen uw gemeentelijk beleid rond Omgevingsrecht dan in zijn geheel toe aan uw persoonlijke Schulinck Omgevingsrecht-oplossing. Het grote voordeel voor u is dat de geldende wet- en regelgeving, jurisprudentie én uw gemeentelijk beleid op één plaats beschikbaar en makkelijk op mekaar af te stemmen zijn. 

Door uw gemeentelijk beleid toe te voegen aan Schulinck Omgevingsrecht kunt u erop vertrouwen dat al uw collega’s werken met de laatste versie van het beleid. Onze experts plaatsen uw gemeentelijk beleid in de database, en onderhouden het voor u. Meermaals per jaar overlopen ze met de betreffende contactpersoon van uw gemeente of het beleid nog actueel is. De module is beschikbaar voor iedere gemeente die een abonnement heeft op onze online databank.

De voordelen van de Module Onderhoud Gemeentelijk Beleid:

  • Altijd uw actuele gemeentelijk beleid beschikbaar in Schulinck Omgevingsrecht
  • Minder bezwaar- en beroepschriften
  • De geldende wet- en regelgeving, jurisprudentie en het gemeentelijk beleid op één plaats
  • U bespaart tijd en geld

Met de module OGB gebruikt u altijd de meest actuele versie van uw gemeentelijk beleid en heeft u alles op één plaats beschikbaar. Dit bespaart u tijd en geld, zodat u meer kan focussen op het helpen en adviseren van uw klanten.

OGB is beschikbaar voor iedere gemeente die een abonnement heeft op onze online databank.

Factsheet

Ontvang de gratis factsheet per e-mail. Zo heeft u snel alle belangrijke informatie handig op een rij.

Ideaal om bijvoorbeeld met collega’s te delen in uw organisatie.

Wilt u onze factsheet over Schulinck Onderhoud Gemeentelijke Beleid ontvangen? Laat uw gegevens dan hier achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Meer informatie nodig? Schulinck geeft u graag vrijblijvend advies over de module ‘Onderhoud Gemeentelijk Beleid’. Wilt u meer weten over OGB? Neem dan contact op met onze adviseur:

Pieter Moens

Accountmanager

E-mail +32 477 75 89 79
Neem contact op