Op donderdag 12 september geeft onze jurist omgevingsrecht Els Pissierssens een gratis webinar over de wijzigingen aan het Vrijstellingsbesluit en de nieuwe vrijgestelde handelingen.

Waar gaat het webinar over?

Er gelden sinds 24 augustus 2024 tal van nieuwe regels voor het toepassen van het Vrijstellingsbesluit. Naast het wijzigen van een aantal algekende vrijstellingen, zien ook enkele nieuwe vrijstellingen het levenslicht. Tijdens dit webinar krijg je dan ook het antwoord op onder meer de volgende vragen:

– Welke nieuwe vrijgestelde handelingen zijn er?

– Welke vrijstellingen vallen weg?

– Welke wijzigingen zijn belangrijk voor de praktijk?

Kortom, een niet te missen webinar voor elke omgevingsambtenaar! Het webinar duurt ongeveer 30 minuten en is hoofdzakelijk gericht op de omgevingsambtenaar.

Wie kan het webinar volgen?

Het gratis webinar is gericht op omgevingsambtenaren, maar toegankelijk voor iedere ambtenaar, met of zonder (proef)abonnement op Schulinck Omgevingsrecht. Deel dus gerust de link met jouw collega’s van andere gemeenten of steden.

Hoe kan ik me inschrijven voor het webinar?

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet je een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Praktische details

– Waar: digitaal via Online Seminar
– Duur: +/- 30 minuten
– Presentatoren: Els Pissierssens
– Kostprijs: gratis
– Inschrijven: klik hier

Wij hopen je alvast digitaal te mogen ontvangen op 12 september om 13:00 uur.

Vragen?

Heeft u praktische vragen over de registratie? Neem gerust contact op via service@onlineseminar.nl, en het team van Online Seminar staat klaar om u te assisteren.

Volg ons voor meer

Blijf betrokken na het webinar door de opname en aanvullende materialen te ontvangen. Volg ons ook op LinkedIn en bezoek www.schulinck.be om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen en webinars. We kijken ernaar uit u digitaal te verwelkomen en samen te verkennen hoe we de uitdagingen binnen het omgevingsrecht effectief kunnen aanpakken.