Op donderdag 14 maart om 14u geeft onze juridisch specialist, Mitch Steyfkens, een gratis (online) webinar over het wijzigen van gemeentewegen. Aanmelden webinar Het wijzigen van gemeentewegen →

Over dit webinar

In een dynamische sessie van slechts 30 minuten duikt Mitch Steyfkens in de complexe wereld van het wijzigen van gemeentewegen. Ontdek alle nuances hierbij en leer wanneer een ‘zaak der wegen’ vereist is. Dit webinar belicht praktische knelpunten bij het wijzigen van gemeentewegen, biedt duidelijke antwoorden op cruciale vragen, en verkent:

  • welke “wijziging” een zaak der wegen vereist
  • het belang van het begrip gemeenteweg hierbij
  • de ligging van de feitelijke rooilijn wanneer een rooilijnplan ontbreekt

Voor wie?

Dit webinar is speciaal ontworpen voor omgevingsambtenaren en is eveneens toegankelijk voor elke geïnteresseerde ambtenaar, ongeacht of u een (proef)abonnement hebt op Schulinck Omgevingsrecht. We moedigen u aan deze uitnodiging te delen met collega’s van andere gemeenten of steden die baat kunnen hebben bij deze kennis.

Hoe kan ik me inschrijven voor het webinar?

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet u een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Praktische details

  • waar: digitaal via Online Seminar
  • duurtijd: +/- 30 minuten
  • presentator: Mitch Steyfkens
  • kostprijs: gratis
  • inschrijven: klik hier

Vragen?

Heeft u praktische vragen over de registratie? Neem gerust contact op via service@onlineseminar.nl, en het team van Online Seminar staat klaar om u te assisteren.

Volg ons voor meer

Blijf betrokken na het webinar door de opname en aanvullende materialen te ontvangen. Volg ons ook op LinkedIn en bezoek https://www.schulinck.be/ om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen en webinars.

We kijken ernaar uit u digitaal te verwelkomen en samen te verkennen hoe we de uitdagingen binnen het omgevingsrecht effectief kunnen aanpakken.