Op donderdag 6 juni om 13:00 uur geven onze juridisch specialisten Ayke Voorjans en Mitch Steyfkens een gratis (online) webinar over Actualia Omgevingsrecht.

Over dit webinar

Met de verkiezingen in het vooruitzicht stonden de laatste maanden heel wat wijzigingen op de agenda van de Vlaamse Regering. Dit leidt tot veel nieuwigheden die omgevingsambtenaren onder de knie zullen moeten krijgen.

Tijdens ons volgende webinar op donderdag 6 juni 2024 om 13:00 uur zorgen onze juristen omgevingsrecht, Ayke Voorjans en Mitch Steyfkens, voor een korte kennismaking met de belangrijkste wijzigingen. We zullen onder meer stilstaan bij:

  • de modulaire vergunningsprocedure en het omgevingsbesluit
  • enkele wijzigingen aan het Vrijstellingsbesluit
  • andere wijzigingen die een invloed hebben op de vergunningverlening

Na afloop van dit webinar ben je weer helemaal up-to-date, met een zorgeloze zomer voor de deur.

Wie kan het webinar volgen?

Het gratis webinar is gericht op omgevingsambtenaren, maar toegankelijk voor iedere ambtenaar, met of zonder (proef)abonnement op Schulinck Omgevingsrecht. Deel dus gerust de link met jouw collega’s van andere gemeenten of steden.

Hoe kan ik me inschrijven voor het webinar?

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet je een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Praktische details

– Waar: digitaal via Online Seminar
– Duur: +/- 30 minuten
– Presentatoren: Ayke Voorjans en Mitch Steyfkens
– Kostprijs: gratis
– Inschrijven: klik hier

Wij hopen je alvast digitaal te mogen ontvangen op 6 juni om 13:00 uur.

Vragen?

Heeft u praktische vragen over de registratie? Neem gerust contact op via service@onlineseminar.nl, en het team van Online Seminar staat klaar om u te assisteren.

Volg ons voor meer

Blijf betrokken na het webinar door de opname en aanvullende materialen te ontvangen. Volg ons ook op LinkedIn en bezoek www.schulinck.be om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen en webinars. We kijken ernaar uit u digitaal te verwelkomen en samen te verkennen hoe we de uitdagingen binnen het omgevingsrecht effectief kunnen aanpakken.