MSc Sylvia van Hoorne

Senior Digital Marketing Specialist

Regio Schulinck Omgevingsrecht
06-29291887
E-mail
Volg mij op

Ik ben Sylvia van Hoorne, Senior Digital Marketing Specialist bij Schulinck, Wolters Kluwer. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het maken van marketingplannen en het opstellen en uitvoeren van marketingcampagnes voor het vakgebied Omgevingsrecht op de Belgische markt.

Daarnaast is het mijn verantwoordelijkheid om databevindingen te delen met collega’s zodat de juiste aanbevelingen en werkpunten besproken worden. Het is een afwisselende functie waarbij samenwerking met externe bureaus en collega’s een belangrijke rol speelt. Bij Schulinck word ik uitgedaagd en is geen dag hetzelfde.

Hiervoor heb ik gewerkt bij diverse organisaties, voornamelijk in de business-to-business markt. Ik ben een allround marketeer en de laatste jaren heb ik kennis opgedaan in meerdere marketing specialisaties.

Als ik na het werk thuiskom, dan krijg ik een warm welkom van onze hond en kat. In de toekomst komen hier vissen bij, in een zoutwateraquarium. Samen met mijn partner en zoon wonen we in het prachtige Zuid-Limburg. En doordat we bij de grens met België en Duitsland wonen, bezoeken we regelmatig onze buurlanden.